Klientudtalelser

Læs hvad mine klienter mener om mine behandlinger

Maria Luisa Valois

 

 

"Jeg var udmattet og havde smerter i mine fødder, efter en reflexologi fodterapi behandling har det hjulpet mig til afspænding af mine muskler. Jeg fik en super professionel og kompetent behandling. Jeg kan varmt anbefale Antonios klinik."

Anna-Dorthe Hansen

 

 

”Jeg har prøvet at få 3 behandlinger for min hud i ansigtet. Jeg har klart fået noget uvurderligt for mine penge. Allerede efter 2 behandlinger fik jeg kommentar fra mine veninder, om at jeg så strålende og yngre ud. Det er også tydeligt, at mine rynker er blevet meget mindre efter behandlingerne. Jeg har ikke længere forskel i min hudfarve som var tydelige skader fra solen. Jeg vil fortsætte med behandling 3 gange hvert år for at holde det vedlige. Min bedste anbefaling til klinikken Antonio Shiatzu." 

Rikke Fabricius

 

"Jeg har fået massage hos Antonio, og den må jeg give 10 stjerner. Antonio er meget omhyggelig og sørger for at han går igennem hele kroppen og givet sig god tid. Og det bedste af det hele så er han billig,så alle har mulighed for at kunne deltage. Jeg giver Antonio min varmeste anbefalinger."

Livio

 

 

"Sikker en professional shiatzu massør ! Med sin erfaring og sin passion for sit job har kan løse alle dine muskel problemer Han lytter gerne dine behov og bliver du overrasket hvor godt du kommer igang igen efter hans shiatzu behandling.Jeg vil hjertelig anbefale ham

Galletano 

 

 

"Jeg har efterhånden været hos Antonio en del gange og han er meget dygtig til sit arbejde, han tager sig tid til sine kunder, lytter og er grundig! kan varmt anbefale ham."

Giovanna

 

 

Varm anbefaling for Antonio's behandlinger som i gennem tiden har hjulpet meget på forskellige fronter.

Han har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. God til at fortælle, hvad det gør og hvorfor de gør det.

Man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas hos i klinikken.

Fortjener 5 stjerner.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin Hansen

 

 

"Meget fin behandling, som kan anbefales for alle mænd over 50 år. Jeg føler jeg er 15 år yngre efter blot 5 behandlinger. Jeg kan til enhver tid give Antonio min bedste anbefaling. Med venlig hilsen"

Adresse:

Skansevej 34

3400 Hillerød

Danmark

 

Tlf:

+4522425707

E-mail:

info@antonioshiatsu.dk

amj_1967@hotmail.com

CVR.:44933217