Hvad er Shiatsu?

Shiatsu (指 [shi], "finger", og 圧 [atsu], "tryk på områder af kroppen") er en japansk teknik, der bruger tryk fra fingrene og håndfladerne til at afbalancere kroppens energi og dermed fremme dens evne til selvhelbredelse. Det er en holistisk terapi (der behandler kroppen og sindet som en helhed), der forstår sundhed som en harmonisering af livsenergi.

 

Vi tilbyder forskellige behandlinger

Vi er stolte over at kunne tilbyde et udvalg af massage typer, der imødekommer de fleste behov.

Vores massageterapeuter specialiserede i at tilbyde personaliserede massage behandlinger, rehabiliterende terapi og assistance

LYMFATISK DRÆNAGE

Lymfedrænage er en form for massage, blød og let, som påføres kredsløbssystemet, og hvis formål er at mobilisere organismens væsker for at fremme elimineringen af ​​de affaldsstoffer, der ophobes i væsken, der optager rummet mellem cellerne.

 SPORT MASSAGE

Det er en stimulerende massage før og efter konkurrencen eller træningen, i en ret hurtig kadence for at aktivere cirkulationen og varme musklerne op. Forbedrer muskelelasticiteten og forebygger muskelskader.

OLIEMASSAGE

FODZONETERAPI

AFSLAPPENDE MASSAGE

MODELLERINGSMASSAGE

Hovedformålet med massage er sundhed, ikke sygdom... Du skal ikke bare gå til massøren, når der er smerter, du skal gå hver måned for at forebygge sygdomme, det er det, der er virkelig vigtigt.

Modelleringsmassagen har til formål at definere kroppens kurver, reducere vægten ved at eliminere lokaliseret fedt.

TERAPEUTISK MASSAGE

MUSIKTERAPY

Zoneterapi er generelt afslappende og kan hjælpe med at lindre stress. Fodens områder svarer til kroppens organer og systemer. Trykket på foden genererer afslapning og heling i det tilsvarende område af kroppen.

Begrebet terapeutisk massage omfatter en hel række massageteknikker, der bruges til behandling af neuromuskulære og muskuloskeletale lidelser, der letter elimineringen af ​​toksiner, aktiverer blod- og lymfekredsløbet og forbedrer ilttilførslen til vævene.