GEOTERMISK TERAPI

Vil du gerne lindre udmattelse og spændinger i musklerne i din krop? Oplever du et højt stressniveau på grund af arbejdsopgaver? Hvis det er tilfældet, skal du ikke være bekymret, for vulkanske sten kan være alt, hvad du har brug for.

 

Det ved vi! At lede et team kan være udmattende på alle måder. Denne træthed viser sig i form af muskelspændinger eller smerter. Med geotermisk terapi kan du vende spændingerne på bestemte steder i din krop.

 

Her fortæller vi dig, hvordan hot stone massage eller geotermisk terapi, en terapi, der kombinerer massage med brug af vulkanske sten på bestemte steder, virker, og hvorfor du bør overveje det for dit mentale og fysiske velbefindende.

 

Hvad er geotermisk terapi?

Geotermisk terapi, også kendt som massage med varme sten, har som hovedformål at harmonisere og afbalancere kroppen gennem en terapeutisk massage udført med vulkanske sten og i nogle tilfælde kolde sten.

 

Hvad består geotermisk terapi af?

Denne terapi består af anvendelse og placering af varme vulkanske sten, som regel på forskellige steder på kroppen, men der er dog tidspunkter, hvor fagfolk også bruger kolde sten, der hjælper med at opnå balance i kroppen gennem temperatur.

Normalt placeres stenene på en statisk måde i den tid, hvor temperaturen opretholdes, og denne teknik ledsages af musikterapi og aromaterapi for at opnå et helhedsorienteret velvære.

Normalt placeres stenene på de forskellige punkter, hvor chakraerne er placeret, med det formål at stimulere den energetiske balance.

 

Fordele ved geotermisk terapi

Denne alternative og naturlige terapi har forskellige fordele, som er særligt fremtrædende:

- Energibalance.

- Harmonisering af organismen.

- Muskulær, kropslig og mental afslapning.

- Stimulere kroppen.

- Stressreduktion.

- Reducerer angst.

- Reducerer dårlig søvnkvalitet.

- Eliminerer toksiner.

- Øger cirkulationen.

- Reducerer smerter.

- Hjælper til at hvile bedre.

- Ilter og lysner huden.