CUPPING

 

 

Hvad er Cupping eller Cupping Therapy?.

Cupping til fysioterapi, også kaldet cupping terapi, er en teknik, hvor cupping, plast eller glas, påføres med det formål at skabe en sugeeffekt af huden og en del af musklen, der skaber en vakuumeffekt.

 

Dette aktiverer og stimulerer både blod- og lymfecirkulationen, øger strømmen af O2 ved at gøre væv mere fleksibelt og dermed øge det inflammatoriske fysiologiske respons ved at eliminere toksiner og hjælpe med vævsreparation.

 

Terapeutiske virkninger tilskrives cupping terapi

Som en første og vigtigste effekt er det forbundet med en smertestillende virkning (smertereduktion). Dette opnås gennem forbedring af lokal blodgennemstrømning og dermed producere ankomsten af næringsstoffer, ilt og fjernelse af affaldsprodukter. Alt dette vil have en afgiftende og rensende virkning på kroppen. Derudover producerer det en myofascial frigivelse, der forbedrer intertissue glidning (mellem de forskellige væv i kroppen).

Muskelafslappende effekt

• Smertestillende effekt

• Aktivering af cirkulation

• Stimulering af stofskiftet

• Bortskaffelse af affaldsprodukter

• Lymfedrænage

Denne behandling bruges til genopretning af fysisk tilstand med en smertestillende virkning på muskel- og ledproblemer.

ELECTROAKUPUNTUR

Elektroakupunkturblyant uden nål

Elektroakupunkturblyanten er et genialt alternativ til nåle til smertefri akupunktur! Akupunkturblyanten er en smertefri akupunktursimulering, der aktiverer væv, bekræfter sagging og forhindrer hudens aldring, fremmer blodcirkulationen, afgifter meridianer og hjælper med at reducere muskelsmerter. Der er ingen nåle involveret, så der er ingen perforeringer i huden. En elektrisk puls frigives for at stimulere akupunkturpunkter på din krop for at helbrede og lindre smerter.